>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un asistent din Gorj a găsit pe stradă bani cât câştigă într-o săptămână şi i-a dus la Poliţie


Un asistent veterinar, din cadrul DSVSA Gorj, a returnat, joi, poliţiştilor din Târgu-Jiu banii pe care i-a găsit pe o stradă din oraş. Pantelimon Papa susţine că frica de Dumnezeu l-a determinat să nu păstreze suma echivalentă cu salariul său pe o săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pantelimon Papa, în vârstă de 53 de ani, din comuna Runcu, a găsit banii, miercuri, în timpul programului de muncă.
În drum spre maşină, asistentul veterinar a observat pe stradă o bancnotă de 500 de lei şi alte câteva de valoare mai mică.
„Miercuri, în jurul orei prânzului, am găsit banii. Am plecat de la serviciu să merg să iau autoturismul, care era parcat în apropiere, să merg în teren. În drum spre maşină, pe trotuar am văzut banii. Singur am fost şi am mers în apropiere, la un magazin de termopane, lângă Piaţa Mică, din Târgu-Jiu. Era o doamnă în faţa magazinului, fuma şi vorbea la telefon. Am întrebat-o dacă a văzut pe cineva şi a zis că nu. Apoi i-am luat şi am plecat să alimentez autoturismul. Am plecat pe teren, mi-am rezolvat problemele de serviciu şi s-a terminat programul. A doua zi, joi, am fost direct la Poliţie. Nu am mers imediat, pentru că ştiam că se terminase programul de lucru al poliţiştilor, nu ştiam sigur. Trebuia să merg şi acasă, pentru că am şi probleme, ca orice om. Sunt mai mult de 500 de lei. Am mers la Poliţie pentru că eu am pe Dumnezeu în suflet, frica de Cel de Sus m-a determinat. Sper să fie găsit cel care a pierdut banii. M-aş bucura enorm. Orice om are nevoie de bani. Indiferent ce salariu are un om, important este ce caracter are acel om", a declarat Papa.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu