>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ilie Năstase susţine că nu este suspendat de ITF: Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros


Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că s-a răspândit o informaţie greşită şi că, de fapt, nu este suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), fostul tenismen precizând cu nu crede că nu va fi primit la Roland Garros.

"Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros pentru că eu nu sunt suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis. S-a răspândit o informaţie greşită că aş fi suspendat. Avocaţii mei sunt acum la Londra, iar ancheta este în curs. Mai multe comentarii nu pot să fac", a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.
Ilie Năstase, în vârstă de 70 de ani, nu va fi invitat la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, au anunţat, sâmbătă, organizatorii competiţiei, conform L'Equipe, după ce fostul tenismen nu a primit acreditare nici la Wimbledon.
Decizia organizatorilor turneului de la Roland Garros vine ca urmare a suspendării lui Ilie Năstase de către Federaţia Internaţională de Tenis, în urma incidentelor de la confruntarea dintre România şi Marea Britanie, din Fed Cup.
Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, pe 23 aprilie, şi nu are acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, după ce a avut un conflict cu jucătoarea Johanna Konta şi Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.
Ilie Năstase a câştigat turneul de la Roland Garros în 1973, la simplu, probă în care a mai jucat o finală în 1971. La dublu, a cucerit un titlu alături de Ion Ţiriac, în 1970, şi a mai jucat o finală cu Jimmy Connors, pierdută în 1973, la Roland Garros.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu