>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Trei persoane ARESTATE preventiv în dosarul saloanelor de masaj erotic folosite ca acoperire pentru practicarea prostituţiei. Clienţii ar fi primit bon fiscal, iar proxeneţii ar fi plătit taxe şi impozite la stat


În urma anchetei care a dus la destructurarea unei reţele de proxenetism din Bucureşti, poliţiştii au descoperit că toţi clienţii ar fi primit bon fiscal pentru serviciile sexuale de care beneficiau, iar proxeneţii ar fi plătit taxe şi impozite la stat pentru veniturile obţinute. Trei persoane, arestate.
Judecătoria Sectorului 4, din Bucureşti, a decis, sâmbătă, arestarea lui Cristian Măgureanu, în vârstă de 32 de ani, a Ramonei Chiuariu, de 35 de ani şi a Corinei Baran, în vârstă de 34 de ani, sub acuzaţia de proxenetism. Cei trei ar fi transformat două saloane de masaj erotic în saloane de prostituţie cu circuit închis, unde erau aduşi turiştii străini pentru a beneficia de servicii sexuale.
Din reţea făceau parte şi mai mulţi taximetrişti care, în schimbul unor comisioane, îi aduceau pe străini la aceste saloane de masaj erotic. Doi dintre taximetrişti au fost identificaţi deja de oamenii legii şi sunt cercetaţi, în prezent, pentru complicitate la proxenetism, spun anchetorii.
În urma anchetei ar fi rezultat că în cele două saloane lucrau între 10 şi 15 de tinere, care întreţineau relaţii sexuale contra unor sume ce variau între 300 şi 500 de lei pe oră, spun poliţiştii.Mai mult, clienţii acestora ar fi achitat serviciile cu cardul şi primeau de fiecare dată bon fiscal. Iar cei trei proxeneţi achitau la timp toate taxele şi impozitele pe venit impuse de stat, spun reprezentanţii poliţiei.
Serviciile acestora erau considerate de către clienţii care le frecventau "de calitate", deoarece aceasta era o reţea cu circuit închis, astfel încât le oferea "încredere şi discreţie".
Străinii care se cazau în Bucureşti şi doreau astfel de servicii erau puşi în legătură cu taximetrişti care îi transportau la locaţiile saloanelor de masaj. Serviciile se regăseau într-un meniu, preţurile ajungând şi până la 10.000 lei, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Potrivit surselor citate, românii care solicitau serviciile erau refuzaţi.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu