>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un microbuz în care erau 20 de copii s-a răsturnat pe Autostradă, între Sebeş şi Deva/ Şoferul a DECEDAT


Un microbuz în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat, marţi, între Sebeş şi Deva, după ce, în timpul deplasării pe Autostrada A 1, a părăsit partea carosabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Şoferul microbuzului, în vârstă de 53 de ani, a decedat.

Update Şoferul microbuzului care s-a răsturnat pe Autostradă între Sebeş şi Deva a decedat
Şoferul microbuzului implicat, marţi seara, în accidentul rutier pe Autostrada Orăştie-Sibiu a decedat, iar unsprezece copii au suferit răni uşoare, o parte dintre părinţii acestora venind la faţa locului să-i ducă acasă cu maşini personale, transmite corespondentul MEDIAFAX.Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că un singur copil a fost rănit în urma accidentului, însă apoi s-a stabilit că în total unsprezece copii din 20 au suferit escoriaţii, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat.
Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul microbuzului, în vârstă de 53 de ani, a decedat la scurt timp după producerea accidentului.
ŞTIRE Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, a declarat, iniţial, că nu au fost semnalate probleme deosebite în rândul copiilor care se aflau în microbuzul răsturnat. Ulterior, după ce forţele de intervenţie au ajuns la faţa locului, s-a stabilit că unul dintre copii este rănit uşor.
Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului este în stare gravă, în stop cardio-respirator, fiind întreprinse manevre de resuscitare.
„Forţele de la faţa locului intervin cu o autospecială, o ambulanşă SMURD, o descarcerare şi două ambulanşe ale serviciului judeţean. În sprijin, au fost trimise şi două echipaje de terapie intensivă mobilă de la ISU Hunedoara”, a declarat Marescu.
Potrivit sursei citate, microbuzul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu