>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO, FOTO | Regina Elisabeta a-II-a a vizitat copiii internaţi la spitalul Royal Manchester, în urma atacului de la concertul Arianei Grande


Regina Marii Britanii a vizitat joi spitalul unde medicii se luptă să salveze viaţa copiilor răniţi în atacul de la Manchester Arena.
Elisabeta a II-a a mers să vorbească cu victimele internate la spitalul de copii Royal Manchester. De asemenea, a discutat cu medicii şi asistentele care lucrează acolo. 
12 copii cu vârste sub 16 ani au fost aduşi la acest spital.
a condamnat atacul, în timpul vizitei. Aceasta i-a spus uneia dintre adolescente, Evie Mills (14 ani), dar şi părinţilor ei: "Este îngrozitor ceea ce s-a întâmplat, foarte rău. Să ai o astfel de ţintă ".
Millie Robson (15 ani), care a suferit răni la picior, a purtat un tricou cu Ariana Grande la întâlnirea cu Elisabeta a II-a. Regina a descris atrocitatea ca foarte alarmantă şi i-a urat lui Millie recuperare rapidă. 
"Ce s-a întâmplat nu este ceva la care te-ai fi aşteptat sub nicio formă,"  i-a spus regina tatălui fetei.
De asemenea, aceasta le-a mărturisit părinţilor copiilor că toată lumea este foarte unită în urma atacului. 
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis, marţi, un mesaj de "profund omagiu" faţă de persoanele afectate de atacul terorist din Manchester şi le-a mulţumit membrilor serviciilor de urgenţă, notează Press Association.
"Întreaga naţiune a fost şocată de moartea şi rănirea multor persoane în Manchester, noaptea trecută, adulţi şi copii care se distrau la un concert. Vreau să-mi exprim un profund omagiu către toţi cei care au fost afectaţi de acest eveniment groaznic, în special către familiile şi prietenii acestora care au murit sau au fost răniţi. Vreau să le mulţumesc tuturor membrilor serviciilor de urgenţă, care au răspuns cu profesionalism şi grijă. Şi vreau să îmi exprim admiraţia pentru modul în care locuitorii oraşului Manchester au reacţionat, cu umanitate şi compasiune, în faţa acestui act de barbarism", este comunicatul Casei Regale a Marii Britanii, transmis în numele Reginei Elisabeta a II-a.
22 de oameni au murit, iar 116 au fost răniţi, în urma exploziei de la Manchester Arena. Printre victime se află mulţi copii şi tineri.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu