>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ATACURILE teroriste din Londra: Poliţia britanică a reţinut alte 12 persoane în cadrul anchetei privind atentatul


Mai multe persoane au fost reţinute luni dimineaţa, în urma unor descinderi ale poliţiei în estul Londrei, acţiuni efectuate în cadrul anchetei privind atacurile comise sâmbătă seară în centrul capitalei britanice, informează agenţia de ştiri Reuters.

Duminică, forţele de securitate au reţinut 12 persoane în districtul Barking din estul Londrei, iar noi descinderi au fost efectuate luni dimineaţă la două adrese din Newham şi Barking, a anunţat poliţia, care a indicat că au fost reţinute "un număr de persoane".

Luni, premierul britanic Theresa May va prezida o reuniune a comitetului de urgenţă a Guvernului în cadrul căreia urmează să se discute măsurile necesare în urma atacului terorist comis cu doar câteva zile înainte de alegerile legislative anticipate de joi.
Atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei s-au soldate cu şapte morţi şi peste 48 de răniţi, dintre care 21 sunt în acest moment în stare critică. Cei trei presupuşi autori ai atentatului au fost împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Opt agenţi de poliţie au tras zeci de focuri de armă pentru eliminarea autorilor atacurilor teroriste din Londra, anunţă autorităţile, care verifică cine a organizat atentatul.
Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile în mai puţin de 24 de ore, a anunţat Institutul american SITE, care monitorizează site-urile islamiste.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu