>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Bucureştiul o să aibă cea mai mare plajă urbană din Europa. Vezi când se deschide şi unde - VIDEO

Bucureştiul o să aibă cea mai mare plajă urbană din Europa. Vezi...DESCHIDE GALERIA

Cea mai mare plajă urbană din Europa se va deshide la doar 15 minute de Bucureşti pe 10 iunie. Plaja de 30.000 de metri pătraţi include o piscină tropicală de 720 mp şi 1.500 de şezlonguri de nisip, conform paginii oficiale de Facebook a Therme.  
Cel mai mare complex regional de relaxare, wellness şi entertainment, Therme Bucureşti, va deschide începând cu acest weekend, mai exact pe 10 iunie, plaja urbană ce încorporează o piscină cu adâncimea de 1,26 m, cu o temperatură constantă de 30 de grade celsius, înconjurată de plante tropicale şi palmieri. „După o baie în piscină, te poţi răcori la duşurile exterioare şi savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare. Iar dacă vrei să te răsfeţi chiar mai mult, te aşteptăm la Beach Club, unde poţi alege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o îngheţată delicioasă de la Gelateria Carte d'Or”, mai spun reprezentanţii prin intermediul social media.  
Complexul de wellness bazat pe ape termale Therme Bucureşti este împărţit în mai multe zone de relaxare - Galaxy, The Palm şi Elysium. unde accesul costă în funcţie de zonă şi perioada de timp petrecută în complex, de la 39 de lei, până la 83 de lei. Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, o investiţie realizată de A-Heat Group, concern cu sediul la Viena. Lucrările de construcţie a proiectului Therme Bucureşti au început la finele anului 2013, investiţia iniţială  ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro. La sfârşitul lui decembrie Therme a investit un buget de 10 milioane de euro în extinderea corpului Galaxy, astfel  valoarea totală a investiţiei a ajuns la 66 de milioane de euro. În acet moment, investiţiile în plaja urbană nu au fost dezvăluite. (businessmagazin)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu