>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea critică atitudinea Justiţiei faţă de social-democraţii Bădălău, Ţuţuianu şi Darius Vâlcov: Nu e doar coincidenţă


Liderul PSD Liviu Dragnea a criticat, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură, atitudinea Justiţiei faţă de trei social-democraţi, respectiv Nicolae Bădălău, Adrian Ţuţuianu şi Darius Vâlcov, apreciind că nu e doar o coincidenţă ce s-a întâmplat cu aceştia înainte de votul la moţiune.


„Sunt autoritar pentru că am spus că trebuie să separăm politica de servicii? Sunt autoritar poate pentru că am cerut să redăm Justiţiei independenţa? Şi apropo de independenţa Justiţiei...Nu putem să ne prefacem că ce s-a întâmplat luni şi marţi cu trei colegi de-ai nostru reprezintă doar o coincidenţă”, a spus Dragnea.
„Luni şi marţi preşedintele executiv al PSD (Nicolae Bădălău, n.r.) şi preşedintele Comisiei de control SRI (Adrian Ţuţuianu, n.r.) – sigur, o comisie neimportantă - au fost chemaţi la DNA, aşa, ca martori, pentru imagine. Ieri, un coleg de-al nostru, care înţeleg azi că a deranjat foarte mult că a prezentat o evaluare (Darius Vâlcov, n.r.) a fost luat cu mascaţii de acasă. Asta e calea pe care trebuie să mergem în continuare, la nesfârşit, şi această ţară să rămână captivă unor forţe care nu participă în alegeri?”, a adăugat Dragnea.
Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a ajuns, luni dimineaţa la DNA, precizând că este audiat în calitate de martor. Ulterior, la DNA a ajuns şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comsiei de Control SRI.
Fostul ministrul al Finanţelor, Darius Vâlcov, a fost inculpat, marţi, într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind acuzat de instigare la dare şi luare de mită. Acesta a fost plasat sub control judiciar 60 de zile, cu interdicţia de a părăsi România.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu