>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Pleşoianu, deputat PSD: Nu voi vota noul Guvern cu Mihai Tudose în frunte. Nu suntem bătaia de joc a nimănui


Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a reacţionat dur după ce PSD şi ALDE au anunţat că propunerea de premier este Mihai Tudose, anunţând că nu va vota noul Guvern şi să nu încerce nimeni din partid să îl convingă de contrariu.
"Am spus că, după moţiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi...P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct", a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.
Deputatul PSD a criticat şi săptămâna trecută conducerea partidului pentru faptul că nu şi-a consultat proprii parlamentari înainte de a demara negocierile cu UDMR pentru votul la moţiunea de cenzură.
"Votez mâine moţiunea numai pentru că eu am convingerea de nezdruncinat că Ponta şi Grindeanu sunt doar rotiţe ale Sistemului. Dar, începând de mâine şi cât voi mai fi în acest partid, conducerea actuală a PSD va avea zile grele cu mine! Cum să nu consulţi parlamentarii partidului înainte să te apuci să negociezi aşa ceva cu UDMR??? Este inadmisibil! Punct. Nu mai merge aşa...", a scris Pleşoianu, marţi, pe Facebook.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu