>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău: Parlamentari din toate partidele vor să devină membri PSD


Preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău a declarat duminică că sunt parlamentari de la toate formaţiunile politice, inclusiv USR, care vor să treacă la PSD, lucru care ar putea să se întâmple în perioada următoare, pentru că puterea vrea o majoritate "solidă" după moţiune.

"Cu siguranţă vor mai fi. Dânşii îşi exprimă opţiunea să voteze moţiunea şi chiar unii parlamentari să devină membri PSD. De la absolut toate partidele. Să ştiţi că şi la USR câţiva sunt oameni rezonabili şi oameni maturi. (...) Strategia PSD este că atunci când sunt oameni valoroşi să aibă porţile deschise.(...) Tot timpul au fost porţile deschise. Nu pot să dau un număr exact. Noi cu siguranţă şi fără dânşii avem cvorumul de 233, dar în acelaşi timp ne preocupă o majoritate solidă după moţiune pentru a avea o guvernare cât mai solidă", a declarat preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău.
Bădălău a afirmat că nu sunt mulţi cei care ar putea vota împotriva moţiunii iniţate de PSD şi ALDE, subliniind că este vorba de doi sau trei parlamentari de Timiş, care vor să îşi exprimE solidaritatea faţă de Grindeanu.
"Sunt câţiva, doi sau trei, din solidaritate faţă de domnul Grindaenu şi mă refer aici al parlamentarii de Timiş, cu toate că şi aici aşteptăm un răspuns, ca dânşii să nu voteze moţiunea. Dar asta nu înseamnă că pleacă din PSD", a mai spus Bădălău.
Bădălau a mai precizat că nu s-a discutat la nivelul partidului ce sancţiuni ar putea fi aplicate parlamentarilor PSD care nu vor vota moţiunea de cenzură.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu