>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

PSD: Toate organizaţiile se desolidarizează de lovitura de stat de la Palatul Victoria, cu două excepţii - filialele din Timiş şi Caraş-Severin


PSD a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care anunţă că toate organizaţiile PSD din ţară au votat o Declaraţie comună prin care se desolidarizează de „lovitura de stat” de la Palatul Victoria, cu excepţia a două filiale, din Timiş şi Caraş-Severin, cea din urmă pentru că nu s-a întrunit.

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului. Toate organizaţiile PSD din ţară au votat azi o Declaraţie comună prin care se desolidarizează de lovitura de stat de la Palatul Victoria. Excepţie fac doar două filiale, cea din Timiş, preşedinte Sorin Grindeanu, şi cea din Caraş-Severin, pentru că nu s-a întrunit, încă, în forurile de conducere, pentru a lua o decizie, deoarece preşedintele Ioan Mocioalcă nu a fost in judeţ”, se menţionează în comunicatul PSD.
De asemenea, PSD anunţă că, în rest, „majoritatea covârşitoare” a filialelor PSD condamnă categoric „tentativa ilegală şi neconstituţională” a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a „prelua puterea executivă a statului român”.
„În toate aceste acţiuni ilegale, cei doi nu reprezintă PSD şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice şi constituţionale. Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegale, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”, mai arată PSD.
În comunicat sunt menţionate, ulterior, organizaţiile semnatare ale declaraţiei comune şi numele preşedinţilor acestora.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu