>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Roland Garros| SIMONA HALEP s-a calificat în finala de la Paris pentru a doua oară în cariera sa/ Halep - Pliskova 6-4, 3-6, 6-3


530.000 de euro şi-a asigurat deja Simona Halep prin accederea în semifinalele Roland Garos, în mai puţin de 10 zile. În cazul calificării în finală, Simona va primi un cec de 1,6 milioane de euro, iar premiul pentru câştigarea turneului este de 2,1 milioane de euro, scrie prosport.ro.

20:45 Când Simona se adună, nici Pliskova nu-i mai poate sta în cale! Românca îşi consolidează break-ul obţinut, ridică nivelul meciului şi se desprinde în setul decisiv. 
20:40 Cu toate armele pe teren. Simona trece din defensivă în atac, construieşte punctele, aleargă şi reuşeşte să obţină break-ul. Românca se distanţează la 3-1 în decisiv. 
20:34 Un nou game disputat pe serviciul Pliskovei, pe care cehoaica reuşeşte să îl menţină în cele din urmă. Simona a rămas calmă, gândeşte fiecare punct şi reuşeşte un game sigur pe propriul serviciu. Românca râmâne la conducere pe tabelă, 2-1, în setul decisiv, scrie prosport.ro.
20:27 A început setul decisiv cu Simona la serviciu! Românca a câştigat autoritat primul game al setului secund, care ar putea să îi mărească încrederea pentru restul jocului. 
20:25 SET PLISKOVA! Karolina a fost mult mai agresivă în partea a doua a meciului, a forţat mai mult şi a împins-o pe Simona în spatele terenului, de unde nu a putut să îşi facă jocul! Se repetă istoria primei finale, iar cea de-a doua finalistă se va decide tot în trei seturi. 
20:23 Simona rezistă presiunii scorului şi întrerupe seria de game-uri a Karolinei Pliskova. Cehoaica va servi pentru câştigarea setului. 
20:16 Pliskova reuşeşte să îşi facă serviciul, după ce i-a anulat două şanse de break Simonei. Românca se află în situaţia cehoaicei din primul set şi este nevoită să servească pentru a rămâne în primul set. 
20:11 BREAK obţinut de Pliskova. Cehoaica atacă fiecare retur al Simonei, o trimite mult în spatele terenului, iar românca îşi cedează în cele din urmă serviciul pentru prima dată în meci. 
20:05 Un nou game câştigat fără probleme de SIMONA! Se merge cap la cap în setul 2, ambele jucătoare sunt mai concentrate, mai agresive şi încearcă să obţină lovituri direct câştigătoare. 
20:01 Pliskova caută aşi, însă obţine duble greşeli, are un joc dezorganizat, care nu este întocmai pe placul Simonei. În cele din urmă, cehoaica îşi face serviciul şi se menţine în faţă în setul secund.
19:58 Simona continuă să fie agresivă, îşi menţine concentrarea şi, cel mai important, serviciul. Pliskova a abordat o nouă tactică, însă Halep se pliază pe jocul cehoaicei şi nu îşi cedează, până acum, serviciul. 
19:51 A început setul al doilea cu Pliskova la serviciu. Cehoaica şi-a schimbat strategia, urcă mai mult la fileu şi încearcă să închidă mai repede punctele. 
19:50  SET HALEP! Simona a fost cu siguranţă cea mai bună jucătoare de pe teren în primul set. Românca a stat bine în defensivă, a atacat mingile Karolinei şi a profitat de erorile neforţate ale acesteia. 
19:38 Simona continuă să aibă iniţiativa în partida de pe Philippe Chatrier. Românca a câştigat un nou game usor pe propriul serviciu şi este la un game distanţă de câştigarea primului set. Pliskova, nevoită să servească pentru menţinerea în primul set.
19:33 Un nou game disputat pe serviciul cehoaicei. Pliskova reuşeşte să încheie game-ul cu un as, după ce Simona a egalat la 40. 
19:30 Simona reuşeşte un game solid pe propriul serviciu, în care a plimbat-o pe tot terenul pe Pliskova. Cehoaica este mult mai lentă în deplasare, ajunge prea târziu la mingile Simonei, iar românca profită de greşelile acesteia şi se desprinde în primul set, 4-2. 
19:25 Pliskova reuşeşte cu dificultate să îşi facă serviciul, anulând mingea de break a Simonei. 3-2 pentru româncă
19:21 Simona revine de la 40-15 pentru Pliskova, salvează mingile de break ale cehoaicei şi îşi consolidează break-ul. Mingile înalte se dovedesc până în acest moment cele mai potrivite pentru a ataca jocul Pliskovei, scrie prosport.ro.
19:14 BREAK HALEP! Pliskova face un game slab pe serviciu, în care comite două duble greşeli şi îi oferă Simonei şansa de a conduce pentru prima dată în meci. 2-1
19:10 Simona înalţă mingile, îşi pune în aplicare strategiile tactice, iar cehoaica trimite puţin în afară. 1-1, ambele jucătoare îşi fac serviciul în startul primului set. 
19:05 A început partida de pe Philippe Chatrier cu Pliskova la serviciu. Cehoaica începe bine, deschide terenul şi câştigă primul game. (Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu