>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un jandarm este grav rănit, după ce a fost lovit cu maşina de un bărbat care încerca să scape de închisoare


Un jandarm din Măcin, judeţul Tulcea, a fost rănit grav după ce, în timp ce încerca împreună cu alţi colegi să oprească în trafic un bărbat care are de executat o pedeapsă cu închisoarea, a fost lovit cu maşina de acesta. Agresorul este căutat şi acum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, incidentul a avut loc duminică seară, când un echipaj mixt, format din subofiţerul de jandarmi Ionuţ Rădulescu, din cadrul IJJ Tulcea, şi trei lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Măcin, au oprit în trafic, pe DN 22, la intrarea în oraşul Măcin, o maşină, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.
”Conducătorul auto a refuzat să-i însoţească pe agenţii constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la faţa locului, lovind frontal cu maşina pe subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ, care încerca să-l oprească”, arată procurorii.
Agresorul a reuşit să fugă de la faţa locului şi nu a fost prins nici până acum, anchetatorii precizând că deocamdată se strâng probe pentru a fi stabilită cu exactitate identitatea lui.
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ultraj.
În urma impactului, Ionuţ Rădulescu a fost lovit la cap şi a rămas pe carosabil, în stare de inconştienţă. El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Brăila, după care, din cauza stării grave în care se afla, a fost transferat la o unitate sanitară din Bucureşti.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu