>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Văcaru (PSD): Nu votez moţiunea. Între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis, aleg Grindeanu/ Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune. De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară?


Deputatul PSD, Alin Văcaru, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că este decis să nu nu voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

„Nu votez moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Avem de ales între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis. Eu aleg Grindeanu”, a declarat Alin Văcaru, vicepreşedinte al PSD Gorj şi deputat.
Întrebat dacă nu îi e teamă că va fi exclus din partid în urma deciziei de a nu vota moţiunea, Văcaru a răspuns: „Să fiu exclus pentru că vreau binele partidului? Că vreau să avem un guvern PSD-ALDE?".
Deputatul PSD de Gorj Alin Văcaru a refuzat să semneze, duminică, moţiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Grindeanu. Deputatul Alin Văcaru se declarase, anterior, în favoarea ”rămânerii lui Sorin Grindeanu”, spunând că retragerea sprijinului politic nu se decide într-o singură şedinţă. ”Mă aşteptam să fim întrebaţi dacă suntem de acord. Ne-am pripit şi ne-am făcut de râs”, a spus Văcaru.
Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune; De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară?
„Nu voi vota această moţiune pentru că mi se pare de-a dreptul ciudat să îţi dai jos propriul Guvern. Nu pot să merg la aventura asta, îmi pare rău. (…) Dar de ce să fiu exclus din PSD? De ce? Totuşi eu am fost într-un singur partid politic, PSD. Cine să mă dea afară? Pentru că am o părere diferită?”, a declarat deputatul PSD Nicolae Bănicioiu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu