>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO Tim Cook, CEO-ul Apple, dezvăluie cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump


Într-un interviu susţinut în faţa bsolvenţilor Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT), Tim Cook a dezvăluit cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump, scrie Huffington Post.

CEO-ul Apple a spus că nu îşi dă seama cum studenţii universităţii din Cambridge reuşesc să plănuiască faimoasele farse atent elaborate de la sfârşitul anului - cum ar fi plasarea unei elice pe acoperiş circular al instituţiei de învăţământ.
“Sau cum, evident, aţi preluat contul de Twitter al preşedintelui. Sunt sigur că studenţii se ocupă de el, deoarece majoritatea tweet-urilor sunt postate la trei dimineaţa“, a spus Cook.
De asemenea, CEO-ul le-a oferit absolvenţilor câteva sfaturi utile în ceea ce priveşte efectele mediului online asupra vieţilor lor.“Internetul permite atâtea lucruri şi a împuternicit atâtea persoane. Dar poate fi, de asemenea, un loc în care regulile de bază ale decenţei sunt suspendate, şi ca urmare minciuna şi negativitatea se dezvoltă“.
Timp Cook a încurajat absolvenţii să nu lase “zgomotul să îi întoarcă din drum“ sau să se “piardă în aspectele triviale ale vieţii“.
“Nu îi ascultaţi pe troli şi, pentru numele lui Dumnezeu, nu deveniţi unul. Calculaţi impactul pe care îl aveţi asupra umanităţii nu în like-uri, ci în vieţile pe care le atingeţi, nu în popularitate, ci în oamenii pe care îi serviţi“, a conchis Cook.
Puteţi urmări întregul discurs în videoclipul de mai jos:
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu