>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ALERTĂ în Bihor. O persoană murit şi alte şapte au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma unei furtuni, într-un camping de lângă Bulz. Serviciile de intervenţie, trimise la faţa locului


O persoană a murit şi cinci sunt rănite, după ce în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti aflaţi într-un camping. Răniţii sunt transportaţi la spital , transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 23:27- IGSU precizează că în urma evaluării persoanelor aflate în camping, pana la acest moment au fost identificate şapte persoane rănite, dintre care două se află în stare gravă.
Persoanele rănite vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Oradea.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, a declarat, duminică seara, corespondentului MEDIAFAX, că SMURD intervine cu 11 echipaje în localitatea afectată de furtună.”În localitatea Bulz, din cauza fenomenelor meteo periculoase, şi anume o furtună, mai mulţi turişti aflaţi într-un camping au fost răniţi. O persoană din rândul turiştilor a decedat după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla. Cinci persoane au fost rănite şi sunt transportate la spital. La faţa locului au fost mobilizate toate resursele SMURD, 11 echipaje intervenind la Bulz, plus alte echipaje ale ISU Bihor cu autospeciale”, a spus Roşca.
IGSU informase anterior că, din cauza manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, mai mulţi turişti aflaţi într-un camping din localitatea Bulz, judeţul Bihor, au fost răniţi de căderile de grindină.
”Având în vedere informaţiile comunicate de apelanţii 112 despre posibilitatea unui număr mare de răniţi, la locul intervenţiei au fost dislocate 3 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, arata IGSU.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu