>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va PROTESTA miercuri în faţa DNA


Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a anunţat, marţi, într-o postare pe Facebook, că miercuri dimineaţă, începând cu ora 8.00, se va afla în faţa DNA, protestând faţă de refuzul procurorului-şef, Laura Codruţa Kovesi, de a fi audiată de către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009.

„Nu se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu nu mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în <<spaţiul meu privat>> din faţa Sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece <<timpul meu liber>> în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte Divinitatea Sa. Mă va bucura prezenţa oricărui cetăţean care va alege acelaşi <<spaţiu privat>> şi acelaşi interval de <<timp liber>>. După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. <<Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!>> - Foarte bine! Şi eu sunt parlamentar al României... Şi nu mă las!...Fie să fim!”, a scris Pleşoianu pe Facebook.
Deputatul PSD a distribuit, împreună cu textul postării, şi o fotografie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, căreia îi este atribuit următorul text: „Atâta curaj am când trebuie să răspund la întrebările Comisiei de anchetă”.Pleşoianu este deputat PSD şi membru din partea acestui partid în Comisia parlamentară specială de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, calitate din care a criticat de fiecare dată refuzul celor invitaţi la audieri de a răspunde întrebărilor Comisiei.
Laura Codruţa Kovesi a refuzat de două ori invitaţia adresată de această Comisie de a se prezenta la audieri.
Comisia a fost înfiinţată la solicitarea PSD şi ALDE, ca urmare a afirmaţiilor lui Dan Andronic potrivit căruia, în seara turului secund al scrutinului prezidenţial din 2009, a fost acasă la Gabriel Oprea, unde se mai aflau George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.
George Maior, audiat de către Comisie, a admis că a fost acasă la Oprea, dar a refuzat să detalieze, menţionând că evenimentul a fost unul "privat". Şi Coldea a scris Comisiei de anchetă, el menţionând că în ziua alegerilor a avut şi "activităţi cu caracter privat".(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu