>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mehedinţi: O tânără a murit după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. Şoferul, în stare gravă


O tânără a murit, iar o altă persoană a fost transportată la spital, duminică dimineaţa, după ce o maşină a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN56 A, în Cuşmir, judeţul Mehedinţi.

Tânăra a fost scoasă din autoturismul răsturnat, dar echipajul de la Ambulanţă nu a putut-o salva.
„La faţa locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare pentru a scoate dintr-un autoturism răsturnat o victimă. După ce s-a reuşit intervenţia, victima a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi. La faţa locului a mai fost găsită o altă victimă, un bărbat, care a fost transportat la spital”, a declarat plt. Raluca Tîrcă, purtător de cuvânt al ISU Mehedinţi.
Poliţiştii rutieri au stabilit că maşina în care se afla tânăra circula cu viteza, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat, după ce a lovit un cap de pod.
„Din primele verificări, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. În urma impactului a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducătorul auto a fost dus la spital în stare gravă”, a precizat Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu