>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

O cisternă cu 10 tone de aditiv pentru combustibili s-a răsturant pe DN1F: Un bărbat a fost rănit/ Traficul rutier, blocat între Zalău şi Românaşi


Un bărbat a fost rănit, marţi, pe DN1F între Zalău şi Românaşi, judeţul Sălaj, după ce cisterna plină cu 10 tone de aditiv pentru combustibili, pe care o conducea, s-a răsturnat într-o curbă, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
„Din primele cercetări rezultă că o cisternă care circula pe direcţia Zalău – Cluj-Napoca a fost implicată într-un accident rutier pe DN1F între Zalău şi Românaşi. Şoferul de 40 de ani al cisternei a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, iar autovehiculul s-a răsturnat. Acesta a fost rănit, este conştient şi transportat la spital pentru investigaţii medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Cristea.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Andrei Jacodi, a declarat că cisterna transporta 10 tone de aditiv care se combină cu motorina şi benzina.„Nu este nici un pericol, echipele de intervenţie ale ISU sunt la faţa locului pentru a preveni apariţia unui incendiu la cisternă”, a spus Jacodi.
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1F este blocat în ambele sensuri, şoferii fiind sfătuiţi să meargă pe rute alternative.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu