>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video FOTO, VIDEO | Camionul implicat în accidentul cu militari a fost scos din râpă după o intervenţie de 5 ore


Camionul implicat în accidentul de la Dâmbovicioara - Valea Urdii, în care trei militari au murit a fost scos, sâmbătă, din râpa adâncă de 40 de metri, în urma unei operaţiuni care a durat 5 ore, iar pentru acest lucru, traficul pe DN 73 a fost blocat.

UPDATE 13:53 Camionul implicat în accidentul cu militari a fost scos din râpă după o intervenţie de 5 ore
Camionul implicat în accidentul de la Dâmbovicioara - Valea Urdii, în care trei militari au murit a fost scos, sâmbătă, din râpa adâncă de 40 de metri, după o operaţiune care a durat mai bine de cinci ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.
După o operaţiune de cinci ore, camionul implicat în accidentul în care trei militari au murit, a fost scos din râpa adâncă de 40 de metri.
Traficul rutier a fost blocat pentru a permite scoaterea camionului.
Conform poliţitilor, traficul rutier a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Câmpulung - DN72A - Târgovişte - DN71 -Pucioasa - Braşov şi retur.
Ştire iniţială: Camionul implicat în accidentul în care au murit trei militari va fi scos din râpă. Traficul pe DN 73 este blocat
Traficul rutier este blocat, sâmbătă dimineaţa, pe DN 73, între Piteşti şi Braşov, pentru a putea fi scos camionul militar care joi seara a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 40 de metri, la Dâmbovicioara, judeţul Argeş.
La ora transmiterii acestei ştiri, o macara a ajuns la locul accidentului din zona Valea Urdii- Dâmbovicioara pentru a scoate camionul militar prăbuşit în prăpastie.
Potrivit poliţiştilor care acţionează pentru a scoate camionul din râpă, pe durata operaţiunii traficul va fi blocat total pe DN 73.
Conform aceloraşi surse, restricţia va dura câteva ore, şoferilor fiindu-le recomandată ruta ocolitoare Câmpulung - DN72A - Târgovişte - DN71 -Pucioasa - Braşov şi retur.
Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulaţie joi, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Trei militari au murit, iar alţi nouă au fost transportaţi la spitalul din Câmpulung şi doi la Braşov.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis un dosar penal în acest caz.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu