>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Chirica, despre împăcarea cu Dragnea, după modelul Grindeanu: Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău


Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat, joi, că nu a vorbit cu Sorin Grindeanu şi nu ştie dacă acesta îşi doreşte să revină în politică, iar despre o împăcare a sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după modelul fostului premier,edilul a răspus că nu îşi doreşte să fie „ambasador la Chişinău"

Întrebat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă el crede într-o revenire a lui Sorin Grindeanu pe scena politică, Mihai Chirica a răspuns că nu a avut nicio discuţie personală cu fostul premier şi că „revenirea pe scena politică i se poate întâmpla oricui şi prin urmare nu ar trebui să i-o interzicem domnului Grindeanu.”
Mihai Chirica a mai declarat că o „conciliere face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice”, explicând că dacă Sorin Grideanu a făcut pace cu Liviu Drangea, îl felicită.
Totodată, întrebat dacă îl vede pe Sorin Grindeanu revenind într-o funcţie publică, în Guvern sau chiar ca premier în locul actualului prim-ministru, Mihai Chirica a declarat că „orice este posibil”, în condiţiile în care „ti-au demis propriul tău Guvern”.În ceea ce priveşte o reconciliere între Mihai Chirica şi Liviu Dragnea, edilul Iaşiului a declarat că „după modelul Grindeanu, nu. Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. După niciun model. Eu nu neg orice posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav, poţi discuta cu oricine, în principii bine conturate de la început. Depinde ce îţi doreşti.”(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu