>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Două avioane ale companiei Blue Air s-au întors pe pista Aeroportului Bacău la scurt timp după decolare


Două aeronave Blue Air care au decolat joi dimineaţa de pe Aeroporul din Bacău s-au întors la bază după ce piloţii au depistat probleme tehnice. Cursa Blue Air Bacău-Londra programată pentru joi dimineaţa, la ora 8.30, a fost anulată, după ce aeronava a făcut cale întoarsă din cauza unor probleme tehnice. Peste 150 de pasageri aşteaptă un alt avion care să îi ducă la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE: O altă aeronavă a aceleiaşi companii care decolase la ora 7.10, de la Bacău, cu destinaţia Milano, s-a întors la bază după ce pilotul a sesizat de asemenea probleme tehnice. Cei 130 de pasageri au fost debarcaţi în siguranţă, apoi aeronava a plecat din nou, deoarece echipa tehnică nu a sesizat o avarie. Ulterior, pilotul a sesizat aceeaşi problemă şi a fost redirecţionat spre Bucureşti.
În privinţa cursei Blue Air Bacău-Londra anulată, peste 150 de pasageri aşteaptă un alt avion care să îi ducă la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit managerului Aeroportului Bacău, Oana Chelaru, avionul a decolat la ora programată, însă din cauză că la scurt timp după decolare s-a aprins un senzor la bordul aeronavei, pilotul a decis să se întoarcă la bază.
„A fost un avion care a avut toate verificările tehnice bune şi a avut un senzor care i-a semnalat o defecţiune şi s-a reîntors la bază. S-a luat decizia de către companie să nu mai decoleze”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Oana Chelaru, managerul Aeroportului Bacău.
Cei 156 de pasageri au fost debarcaţi şi aşteaptă în aeroport ca în jurul orelor prânzului o altă aeronavă a companiei să îi preia şi să îi ducă la destinaţie.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu