>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR, LA TG JIU


În perioada 21- 27 august, vor avea loc la Târgu Jiu, Festivalul Berii și Festivalul Internațional de Folclor. Zeci de comercianți vor fi prezenți pe insulița de pe râul Jiu, dar și în centrul municipiului, în zona pietonală. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Ansamblul Profesionist Doina Gorjului, Ansamblul Folcloric ,,Maria Lătărețu” al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Ioana Ignat & Band și Sonny Flame. La ediția din acest an a Festivalului internațional de Folclor vor participa artiști din Bulgaria,Germania, Republica Moldova, Grecia, Polonia, Turcia, Ungaria,  Serbia și România. Programul pentru cele doua evenimente este următorul:
LUNI 21 AUGUST 2017
 ORA 19.00 Parada formațiilor participante la Festivalul Internațional de Folclor  • TRASEU: Piața Revoluției – dreapta pe str. Victoria Pietonal (cu întoarcere pe lângă OTP BANK) – se continuă deplasarea pe str. Victoria Pietonal (cu oprire la CJCPCT pentru performanță 2-3 minute) după care formațiile se repliază la scenă.
 ORA 20.00 – Amfiteatrul din centrul municipiului Târgu Jiu - Festivitatea de deschidere a Festivalului Internațional de Folclor:  • Intonarea de către Fanfara ,,Armonia” a Imnului Național și a Imnului Municipiului Târgu Jiu; • Intonarea imnurilor naționale și ridicarea drapelelor țărilor participante;
• Alocuțiuni de salut (Primarul Municipiului Târgu Jiu, Președintele Consiliului Județean); • Microrecitalurile formațiilor participante la Festivalul Internațional de Folclor.
MARȚI 22 AUGUST 2017
 ORA 20.00 - Amfiteatrul din centrul municipiului Târgu Jiu - Festivalul Internațional de Folclor
MIERCURI 23 AUGUST 2017
 ORA 19.00 - Recital Fanfara ,,Armonia”, în cort – Festivalul Berii - Insulița Jiului
 ORA 20.00 - Amfiteatrul din centrul municipiului Târgu Jiu - Festivalul Internațional de Folclor
JOI 24 AUGUST 2017
 ORA 19.00 - Recital Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, în cort - Festivalul Berii - Insulița Jiului
 ORA 19.00 – Festivitatea de închidere a Festivalului Internațional de Folclor, pe esplanada amfiteatrului din centrul municipiului Târgu Jiu cu participarea tuturor formațiilor participante
 VINERI 25 AUGUST 2017
 ORA19.00 Seară românească de folclor – Insulița Jiului
• Spectacol susținut de Ansamblul folcloric ,,Maria Lătărețu” al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu și de Ansamblul Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului”
SÂMBĂTĂ 26 AUGUST 2017
 ORA 17.00 – 22.00 Muzică ambientală, în cort - Festivalul Berii - Insulița Jiului
DUMINICĂ 27 AUGUST 2017
 ORA 20.00 Spectacol de muzică ușoară cu participarea DJ Marvio-warm up, Sonny Flame, Ioana Ignat & Band Festivalul Berii - Insulița Jiului
În ceea ce privește Heliportul, acesta va fi blocat, iar zona de aterizare va fi mutată pe terenul 3 al Stadionului Municipal. Pe noul traseu către zona de aterizare vor fi montate indicatoare pentru ghidarea ambulanțelor, pentru a evita neplăcerile ce ar putea fi create urgențelor medicale care necesită intervenția elicopterului SMURD.
                                                                                                                             B.Marius

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu