>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Solistul formaţiei Generic, implicat într-un accident rutier în judeţul Brăila


Solistul formaţiei Generic, Dan Ciotoi, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat, luni seara, cu maşina, pe drumul care leagă localităţile Viziru şi Tufeşti, judeţul Brăila. Artistul se îndrepta către litoral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Solistul formaţiei Generic, Dan Ciotoi, s-a răsturnat, luni seara, cu maşina, pe drumul care leagă localităţile Viziru şi Tufeşti.
Artistul se afla la volanul unui autoturism care se îndrepta către litoral. Din cauza unei gropi, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.
”Accidentul s-a întâmplat luni la ora 20.15 pe drumul comunal 16 Viziru-Tufeşti. Un bărbat de 61 de ani din Târgovişte nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. A rezultat vătămarea corporală a şoferului, a fost imediat trimis la spital. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.Cântăreţul şi pasagerul din dreapta au scăpat cu viaţă. Dacă pasagerul de 40 de ani nu a avut nicio leziune, Dan Ciotoi a fost transportat cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila.
În timpul accidentului, solistul în vârstă de de 61 de ani a suferit numeroase lovituri la torace şi la membre.
”Pacientul a ajuns la spital cu politraumatism. La Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului a primit primele îngrijiri medicale. Medicii îi urmăresc evoluţia, a fost mutat la Secţia de Chirurgie Plastică. Are multiple traumatisme la torace şi membre dar viaţa nu îi este pusă în pericol”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Brăila, Alina Neacşu.
Maşina condusă de solistul de la Generic se afla pe drumul comunal Viziru-Tufeşti deoarece pe şoseaua principală Viziru-Cuza Vodă se fac reparaţii.
Dan Ciotoi se îndrepta spre litoral unde avea programate mai multe concerte.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu