>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

TRAGEDIE pe litoral: Un bărbat a murit la Costineşti/ UPDATE Poliţie: Bărbatul care a murit conducea skijetul, nu a fost lovit de acesta


Poliţiştii din Constanţa precizează că bărbatul în vârstă de 41 de ani care a murit, sâmbătă, la Costineşti, conducea skijetul şi a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescăreşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 15:49 Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius Niculescu, declară că bărbatul care a murit conducea skijetul şi nu a fost lovit de acesta.
Potrivit sursei citate, din primele cercetări a reieşit că bărbatul a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescăreşti aflate la aproximativ o sută de metri de ţărm şi s-a lovit în cădere.
Bărbatul era din Republica Moldova şi era stabilit în judeţul Arad.Primele informaţii primite de către ISU Dobrogea şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă arătau că bărbatul a murit după ce a fost lovit de un skijet. El a suferit un traumatism toraco-abdominal şi, în timp ce primea îngrijiri medicale, a făcut stop cadiorespirator, murind.
Autorităţile fac o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
Iniţial, ISU a declarat că bărbatul se scălda la Costineşti şi a fost lovit, sâmbătă, de un skijet.
El a fost preluat de la mal de o şenilată şi dus la cortul de prim ajutor.
În timp ce primea înrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 41 a făcut stop cadiorespirator, moment în care s-a solicitat elicopterul.
Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul din Ineu a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de stop cadiorespirator.
Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost preluat cu elicopterul, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.
Acesta este cel de-al treilea caz din vara acestui an în care un skyjet loveşte oameni, însă primele două victime, între care şi un salvamar, au fost doar rănite.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu