>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Deputatul Andreea Cosma, la DNA Ploieşti: Sunt martor într-un dosar care îl vizează pe Negulescu


Deputatul Andreea Cosma a ajuns, marţi, la DNA Ploieşti, unde a declarat că are calitate de martor, într-un dosar care îl vizează pe procurorul Mircea Negulescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Andreea Cosma a ajuns la sediul DNA Ploieşti fără avocat şi a declarat presei că are calitatea de martor, într-un dosar care îl vizează pe procurorul suspendat Mircea Negulescu.
„Sunt în calitate de martor în dosarul care îl vizează pe procurorul Negulescu. Vorbim când ies”, a declarat Andreea Cosma.
Deputatul PSD Andreea Cosma a afirmat, în urmă cu o săptămână, că procurorul Mircea Negulescu i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, magistratul a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.Procurorul suspendat Mircea Negulescu a stârnit mai multe controverse după ce Inspecţia Judiciară a demarat trei cercetări disciplinare în cazul său, pentru că, printre altele, ar fi cerut unui alt procuror informaţii cu privire la unele interceptări dintr-un dosar.
Totodată, procurorul, conform Inspecţiei Judiciare, a solicitat unui alt procuror, în prezenţa unui martor, a unui avocat şi a unui jurnalist, informaţii cu privire la conţinutul unor interceptări dintr-un dosar pe care acesta din urmă îl instrumenta. Acţiunea disciplinară se află, în prezent, la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea magistratului în cauză.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu