>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Donald Trump vrea paradă militară la Washington pe 4 Iulie, pentru a arăta forţa Statelor Unite


Donald Trump, preşedintele SUA, intenţionează să solicite organizarea unei parade militare în centrul oraşului Washington de Ziua Independenţei, pe 4 Iulie, conform stenogramei conversaţiei cu omologul său francez, Emmanuel Macron, relatează CNN.

Donald Trump a fost foarte încântat că a fost invitat la Paris cu ocazia paradei militare desfăşurate de Ziua naţională a Franţei, pe 14 iulie.
"Sunt încântat că am fost invitatul dumneavoastră de Ziua Bastiliei. A fost una dintre cele mai frumoase parade pe care le-am văzut vreodată. A fost prezentată forţa militară, cred că este un lucru foarte bun pentru Franţa şi pentru spiritul Franţei", i-a spus Donald Trump lui Emmanuel Macron luni, în cursul întrevederii organizate la New York, cu ocazia Adunării Generale ONU.
"La revenirea din Franţa, una dintre primele cereri a fost că trebuie să vedem ce facem la noi. Prin urmare, ne gândim ca pe 4 Iulie, pe Bulevardul Pennsylvania din Washington, să organizăm o paradă măreaţă pentru a arăta puterea noastră militară", a adăugat Donald Trump, conform stenogramei conversaţiei, publicată de Preşedinţia SUA.Nu este prima dată când Donald Trump manifestă interes pentru paradele militare. "Armata ar putea să efectueze un marş pe Bulevardul Pennsylvania. Avioanele militare ar putea zbura deasupra oraşelor New York şi Washington, în cadrul unor parade. Adică pentru a ne arăta forţa militară", afirma liderul american în ianuarie, pentru cotidianul The Washington Post.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu