>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Elicopterul SMURD, solicitat să ducă de la Târgu-Jiu la Bucureşti un copil rănit grav după ce a căzut de pe tobogan


Un copil de 6 ani, din Târgu-Jiu, a fost rănit grav după ce a căzut de pe un tobogan din Parcul Central din oraş, pentru salvarea lui fiind solicitat un elicopter SMURD care să îl ducă la un spital din Bucureşti. Poliţiştii au deschis o anchetă, transmite corespontul MEDIAFAX.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu şi efectuează verificări în cazul rănirii grave a unui copil care a căzut de pe tobogan în Parcul Central din oraş. Din primele informaţii, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut.
„Un minor de şase ani, din Târgu-Jiu, a căzut de pe un tobogan, în Parcul Central. În timp ce se juca s-ar fi lovit grav la cap şi a fost dus cu elicopterul la Bucureşti. Deocamdată nu este o sesizare la Poliţie. Se efectuează verificări să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral.„Ambulanţa l-a preluat de la UPU şi l-a dus la elicopter. Am înţeles că băiatul a fost dus de către părinţi în UPU. Are lovitură la cap, destul de gravă, hematom. A fost transferat la spitalul de copii, din Bucureşti”, a precizat Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj.
Anchetatorii urmează să stabilească persoanele responsabile de incident.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu