>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a lăsat Comisiei SRI o listă cu 65 persoane ce ar trebui audiate pentru a-i proba spusele


Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat Comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informaţii o listă cu 65 de persoane care ar trebuie audiate în comisie şi care ar putea să-i probeze afirmaţiile, pe listă fiind politicieni, ziarişti, oameni de afaceri şi cadre ale SRI.

”Sunt 65 de persoane pe care am dorit să le comunic comisiei pentru a fi audiate”, a spus Daniel Dragomir la încheierea audierii sale, el refuzând să dea nume ale persoanelor care se regăsesc pe acea listă.
Întrebat dacă este vorba de oameni care pot influenţa, în momentul de faţă decizii ale autorităţilor statului, Dragomir a spus: ”Unele, da. Altele, nu”.
Fostul ofiţer a precizat că, în viitor, va prezenta noi probe care să-i susţină afirmaţiile de până acum. ”În viitorul apropiat voi face declaraţii privitoare la toate aspectele pe care le-am semnalat până acum. Şedinţa comisiei a fost un foarte concretă şi tehnică”, a mai spus Dragomir.Existenţa listei lui Dragomir a fost confirmată şi de către preşedintele comisiei, senatorul Claudiu Manda (PSD). ”În susţinerea afirmaţiilor sale, domul Dragomir a lăsat la comisiei o listă de 65 de persoane, însemnând ofiţeri activi SRI, ofiţeri inactivi ai Serviciului, persoane din media, din mediul politic şi din cel economic, persoane pe care domnia sa le indică să le invităm la comisia SRI şi să punem întrebări pentru a proba lucruri pe care domnul Dragomir le spune”, a declarat Manda.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu