>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a plecat în vizită de lucru în Statele Unite, unde se va întâlni cu Secretarul Apărării şi cu membri ai Congresului SUA


Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru la Washington, SUA, unde se va întâlni cu Secretarul Apărării, James Mattis, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană.

”Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru la Washington, Statele Unite ale Americii. Din delegaţie vor face parte şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazăr Vlădică, şi alţi şefi de structuri centrale din minister”, se arată într-un co municat de presă al MApN.
Potrivit sursei citate, pe timpul vizitei, ministrul apărării naţionale se va întâlni cu Secretarul Apărării, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană.
Delegaţia va participa, de asemenea, la o ceremonie militară, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Arlington National Cemetery.
”Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apărării şi securităţii în România, contribuind în mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, şi rămâne esenţial în actualul mediu complex de securitate regional şi internaţional”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu