>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Urmările furtunii din vestul ţării | E-Distribuţie Banat a reluat alimentarea cu electricitate a 87% din clienţii afectaţi


Ca urmare a eforturilor echipelor E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor, inclusiv în cursul nopţii trecute, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de circa 196.000 de clienţi, astăzi la ora 15.00, se arată într-un comunicat transmis marţi de compania energetică.
„La această oră intervin un număr de 91 de echipe, din care 68 ale E-Distribuţie Banat şi 23 ale firmelor contractoare. Acestea au ca prioritate intervenţia la avariile înregistrate pe liniile de înaltă şi medie tensiune, care alimentează un număr mare de clienţi, cu accent pe remedierea stâlpilor de beton rupţi şi a celor de metal îndoiţi, în special în judeţul Timiş, dar şi în Hunedoara şi Arad. În judeţul Caraş Severin, funcţionarea reţelelor de medie tensiune a revenit la normal, dar echipele rămân pregătite pentru eventuale deranjamente individuale sau colective pe reţelele de joasă tensiune”, se arată în comunicat.
Compania reaminteşte că un număr de 26 de echipe de intervenţie ale E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea au fost trimise pentru a sprijini eforturile de reluare a alimentării cu electricitate în zonele afectate de furtună, aflate în aria de activitate a E-Distribuţie Banat.
Operatorul de distribuţie reaminteşte, totodată, că lucrează în continuare conform procedurilor situaţiei de urgenţă, nivel 2. „Cooperăm cu autorităţile care au atribuţii în situaţii de urgenţă şi care au sprijinit intervenţia echipelor E-Distribuţie Banat, de exemplu prin deblocarea drumurilor”, precizează compania.Este de menţionat, mai arată E-Distribuţie Banat, că în regiune s-au produs condiţii meteo excepţionale, extreme, a căror violenţă a afectat funcţionarea reţelelor de electricitate, ca urmare a vântului puternic care a atins peste 100 km/h.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu