>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO | DISCURS la ONU | Donald Trump ameninţă Coreea de Nord cu distrugerea în cazul unui conflict: Acest om al RACHETELOR, Kim Jong-Un, este într-o misiune sinucigaşă


Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va "distruge" Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma "misiunea sinucigaşă" de a ameninţa Statele Unite. Preşedintele american, Donald Trump, şi-a început discursul la ONU prezentând performanţele economice ale mandatului său şi a promis că va plasa pe primul loc interesele Statelor Unite, afirmând că armata SUA va fi cea mai puternică şi criticând naţiuni ce nu respectă reglementările internaţionale. De asemenea, în discursul său Donald Trump critică Iranul şi Venezuela.

"În Coreea de Nord există un regim depravat, o bandă de criminali. Dacă acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, se va angaja în misiunea sinucigaşă de a ameninţa SUA, vom distruge total Coreea de Nord", a avertizat Donald Trump de la tribuna Adunării Generale ONU.
Cu puţin timp înaintea discursului preşedintelui SUA, ambasadorul Coreei de Nord la ONU a părăsit reuniunea Adunării Generale ONU, relatează agenţia Reuters.
"Statele Unite sunt într-o situaţie foarte bună după scrutinul prezidenţial din 8 noiembrie 2016. Bursele sunt la cel mai înalt nivel, un record. Rata şomajului este la cel mai scăzut nivel", a declarat Donald Trump la începerea primului discurs rostit la Adunarea Generală ONU.
"Voi pune mereu interesele Statelor Unite înainte de toate", a adăugat Donald Trump, recomandându-le altor ţări să procedeze la fel. "Naţiunile suverane puternice trebuie să reprezinte baza ordinii mondiale", a subliniat Donald Trump.
"Există naţiuni care nu respectă reglementările internaţionale şi care sunt ameninţări la adresa comunităţii internaţionale. În America, noi nu încercăm să impunem nimănui modul nostru de viaţă, ci vrem mai degrabă să fim un exemplu pentru toată lumea; armata americană va fi cea mai puternică", a insistat Donald Trump.
Preşedintele american, Donald Trump, a criticat Iranul şi Venezuela, denunţând din nou Acordul nuclear internaţional cu Teheranul şi promiţând contracararea provocărilor de securitate "din Ucraina până în Marea Chinei de Sud", o referire la Rusia şi China.

"Nu putem permite acestui regim criminal să continue activităţile destabilizatoare prin programe balistice şi nu putem respecta un acord dacă permite în secret dezvoltarea unui program nuclear", a afirmat Donald Trump, referindu-se la Tratatul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. "Nu vom mai accepta acorduri care au ca rezultat că alte naţiuni profită de Statele Unite", a subliniat Trump.
"Iranul trebuie să elibereze toţi cetăţenii americani deţinuţi", a insistat liderul de la Casa Albă.
"Trebuie să îi combatem pe toţi cei care ne ameninţă, trebuie să respingem ameninţările începând din Ucraina până în Marea Chinei de Sud", a continuat Donald Trump.
"Situaţia din Venezuela este total inacceptabilă, iar noi nu putem asista în mod pasiv", a atras atenţia Donald Trump.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu