>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video ŞEDINŢA de Guvern | Tudose: Daea iar a speriat Europa, dar nu cu oaia/ Premierul, către un secretar de stat: Vine iarna. Sunteţi pregătiţi? - VIDEO


Premierul Mihai Tudose l-a felicitat, miercuri, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru procentul de accesare a fondurilor europene, afirmând că acesta ”iar a speriat Europa, dar nu cu oaia”.

”Îl felicit din nou pe dl. ministru Daea, care iar a speriat Europa prin atragerea de fonduri, nu cu oaia. Lăudaţi-vă un pic!”, a spus premierul Mihai Tudose.
La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că procentul de accesare din fondul FEGA (Fondul European de Garantare Agricolă) este de peste 99%.
”Sper ca şi presa să fie îngăduitoare, să nu mă ocolească de fiecare dată, să mă caute. M-a găsit aici în Guvern, la locul faptei, când România pe luna luna august este prima ţară ca sumă la fondurile europene accesate pe FEGA. Vă informez, dle prim-ministru, că până la această dată din FEGA procentul de accesare este de 99,03%”, a adăugat Petre Daea.Premierul a intervenit: ”Puţin. Mai aveţi loc”.
”Mai e loc şi îl luăm şi pe ăla”, a adăugat şi ministrul Agriculturii.
Tudose, unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor: Vine iarna. Sunteţi pregătiţi?
Premierul Mihai Tudose a ţinut să-i atenţioneze, miercuri, în şedinţa de guvern, pe responsabilii Ministerului Transporturilor, că ”vine iarna, vorba celebră din filmul la modă”, iar dacă nu vor curăţa străzile în 12 ore de la ninsoare, vor pleca acasă.

”Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, a întrebat premierul Mihai Tudose
Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, i-a spus premierului că responsabilii din minister sunt ”în proces de pregătire”.
”Am înţeles. Când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse? (...) Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a insistat Tudose.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu