>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Vremea se răceşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi


Valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade, puţin mai mici în estul Transilvaniei, potrivit ANM.


MIERCURI
ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în sud-vestul, sud-estul şi sudul extrem al ţării unde, doar izolat şi trecător vor fi ploi slabe sau burniţă. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în regiunile sudice, cu viteze mai mari în deltă şi pe litoral.         LA BUCUREŞTI:
Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului, în uşoară scădere faţă de cea din ziua anterioară, va avea valoarea maximă de 18...20 de grade şi minima de 8...10 grade. 
JOI
ÎN ŢARĂ
Temperatura aerului va continua să scadă, aşa încât, vremea va deveni răcoroasă, la această dată, în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în sud-sud-est, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul zilei, în regiunile sudice şi la munte.
Valorile termice maxime se vor încadra între 13...14 grade în nordul Moldovei, Subcarpaţii Getici, Delta Dunării şi în depresiuni şi 21 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse 2 şi 12 grade, uşor mai mari pe litoral, dar şi mai mici în depresiunile intramontane, negative în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu