>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Zbor anulat în Lisabona | Zeci de români, blocaţi pe aeroportul din Portugalia/ Probleme sunt şi la Otopeni, unde 254 de pasageri urmau să decoleze la 07.00 spre Lisabona, dar cursa a fost anulată


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că Ambasada României în Portugalia are în atenţie situaţia cetăţenilor români cărora li s-a anulat un zbor, aflaţi pe Aeroportul din Lisabona. În acelaşi timp, zeci de pasageri sunt blocaţi şi pe Otopeni, după ce cursa TAP care trebuia să decoleze de la Bucureşti la ora 07.00 în direcţia Lisabona a fost anulată.

Potrivit MAE, o echipă consulară a Ambasadei României la Lisabona s-a deplasat, în cursul nopţii, la aeroport pentru discuţii cu reprezentanţii companiei aeriene şi cu cetăţenii români.
Conform informaţiilor obţinute până la acest moment, unii dintre cetăţenii români urmează să plece cu alte curse aeriene alternative.
"Reprezentanţii companiei aeriene fac demersuri pentru organizarea unui alt zbor în cursul dimineţii pentru cetăţenii români care nu au plecat cu alte curse aeriene alternative. Echipa mobilă a misiunii diplomatice rămâne pe aeroportul din Lisabona până când toţi cetăţenii români urmează să fie îmbarcaţi spre România", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe, remis joi dimineaţă MEDIAFAX.Cursa TAP Bucureşti-Lisabona de la ora 07.00 a fost anulată. Zeci de pasageri aşteaptă pe Otopeni
Cursa TAP care trebuia să decoleze de la Bucureşti la ora 07.00 în direcţia Lisabona a fost anulată, potrivit datelor de pe site-ului Aeroportului Henri Coandă, zeci de pasageri aşteptând la această oră pe aeroport.

Cursa TAP care trebuia să decoleze de la Bucureşti la ora 07.00 în direcţia Lisabona a fost anulată, potrivit datelor de pe site-ului Aeroportului Henri Coandă, deoarece cursa TAP care trebuia să plece din Lisabona în cursul nopţii de miercuri spre joi a fost la rândul ei anulată.
La momentul transmiterii ştirii, zeci de pasageri aşteaptă pe aeroportul Henri Coandă. Un pasager aflat pe aeroportul din Otopeni a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că nu li s-au oferit niciun fel de explicaţii şi că pasagerii aşteaptă la coadă în continuare. Unii dintre ei au primit vouchere pentru mâncare.
"Incredibil este că nu există un comunicat oficial de la TAP Portugal. Şi oamenii de la coadă spun că au luat bilete la TAP că nu e considerat lowcost, ca să nu aibă surprize. Mulţi au luat bilete din decembrie-februarie. (...) Trebuie amendaţi grav. Ne tratează practic ca şi cum am fi o ţară de mâna a III-a.", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dan Dumitrachi.
Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti către Lisabona sunt asistaţi de agentul de handling după ce TAP Portugal a anulat cursa, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"Astăzi, 7 septembrie 2017, compania aeriană TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona – Bucureşti – Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către Lisabona sunt asistaţi de agentul de handling care deserveşte compania aeriană şi de personal al aeroportului Henri Coandă", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, remis joi dimineaţa MEDIAFAX.
Între timp, unii dintre pasagerii care aşteptau pe Aeroportul "Henri Coandă", după ce avionul aparţinând TAP Portugal cu care trebuiau să ajungă la Lisabona nu a mai plecat în cursul nopţii din capitala Portugaliei, au fost redirecţionaţi pe rute alternative, cu escale.
La momentul transmiterii ştirii, în continuare zeci de oameni aşteaptă pe aeroportul Henri Coandă. Un pasager aflat pe aeroport a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că nu li s-au oferit niciun fel de explicaţii. Unii dintre ei au primit vouchere pentru mâncare.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu