>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Casa Albă: Cetăţenii americani "vor IMPLORA" ca Donald Trump să obţină un nou mandat de preşedinte


Cetăţenii americani "vor implora" ca preşedintele Donald Trump să obţină un nou mandat, afirmă Sarah Huckabee Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, lăudând politicile actualului lider american, informează site-ul Politico.eu.

În cadrul unui interviu, moderatorul de radio Hugh Hewitt i-a sugerat purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, că Donald Trump ar trebui să primească o nouă învestitură din partea Partidului Republican pentru a candida din nou în 2020.
"Preşedintele (Donald Trump -n.red.) a avut primele nouă luni pline de succes; cred că următorii trei ani şi jumătate, sau doi ani şi jumătate vor fi la fel de plini de succes, cu definitivarea aplicării reformelor fiscale, ceva foarte bun şi care va avea efecte majore asupra celor mai mulţi americani", a răspuns purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.
"Şi cred că (americanii -n.red.) vor implora ca Donald Trump să fie preşedinte încă patru ani", a subliniat Sarah Huckabee Sanders.Donald Trump, preşedintele SUA, a criticat-o din nou, luni, pe adversara sa din scrutinul prezidenţial desfăşurat în 2016, Hillary Clinton, numind-o "escroacă" şi exprimând speranţa că aceasta va candida şi în anul 2020, pentru a o învinge din nou. "Am fost întrebat de curând dacă escroaca Hillary Clinton intenţionează să candideze în 2020. Răspunsul meu a fost: «Sper că da»", a transmis Donald Trump luni prin Twitter.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu