>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Doi militari ruşi, capturaţi în Siria de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe faţă/ Moscova respinge informaţiile


Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marţi o înregistrare video în care sunt prezentaţi doi militari ruşi capturaţi în Siria, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Cei doi militari ruşi au fost capturaţi în timpul confruntărilor din zona Deir al-Zor, anunţă organizaţia teroristă sunnită.
În înregistrarea video, cei doi militari apar îmbrăcaţi în haine de culoarea gri, iar unul pare să aibă arsuri pe faţă.
Unul dintre militari vorbeşte în limba rusă.Rusia a trimis militari în Siria pentru a oferi asistenţă Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.
Moscova respinge informaţiile privind capturarea unor militari ruşi de către reţeaua Stat Islamic
Ministerul rus al Apărării a negat, marţi seară, informaţiile privind capturarea a doi militari ruşi în Siria, în contextul în care organizaţia teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare în care a prezentat doi presupuşi ostatici ruşi.
"Toţi militarii ruşi desfăşuraţi în Siria îşi îndeplinesc sarcinile", a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit agenţiei Tass.
"Nu au existat incidente de genul capturării de prizonieri sau pierderi de vieţi omeneşti în zona Deir al-Zor ori în alte provincii siriene", subliniază Ministerul rus al Apărării.
Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marţi o înregistrare video în care sunt prezentaţi doi presupuşi militari ruşi capturaţi în Siria.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu