>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea boicotează Preşedinţia: Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindenţiale. (...)Am stat cu mâna întinsă până mi-a amorţit


Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că refuză să meargă la depunerea de jurământ a noilor miniştri şi va intra în Palatul Cotroceni abia după alegerile prezidenţiale, susţinând că nu mai are încredere că şeful statului nu se implică politic.

"Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindenţiale pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui. Nu e un moft. Dacă vrea să vorbească de PSD să se facă membru. Altfel îl rog să nu mai vorbească despre PSD", a fost mesajul preşedintelui PSD pentru şeful statului Klaus Iohannis.
Liderul PSD a avut aceeaşi solicitare şi pentru purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.
"Cererea e transmisă şi către purtătorul de cuvânt. Nu trebuie să facă conferinţe la Cotroceni să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să îşi spună părerea, să semneze adeziunea şi vine la partid", a mai spus Dragnea.Cât priveşte relaţia cu Klaus Iohannis şi cum s-a ajuns în această situaţie, Dragnea a precizat: " Am stat cu mâna întinsă până mi-a amorţit. Nu cred că PSD sau eu am făcut instituţional ceva împotriva preşedintelui Iohannis. Eu nu mai vreau să merg în Palatul Cotroceni".
Întrebat ce va face dacă pică şi Cabinetul Tudose, preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că îşi va pune serios întrebarea dacă PSD este capabil să guverneze.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu