>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Fost poliţist trimis în judecată de DIICOT a ajuns preşedinte al PNL Olt


Primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, fost inspector principal de poliţie, trimis în judecată alături de alte 20 de persoane într-un dosar instrumentat de DIICOT Craiova, este noul şef al PNL Olt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Voiculescu a fost desemnat să conducă interimar organizaţia judeţeană, joi seara, după votul Biroului Politic Judeţean al PNL Olt. El a surclasat-o, la voturi, pe preşedinta PNL Corabia, Ioana Gherghiţă.
Biroul Politic Judeţean al PNL Olt s-a reunit, joi, pentru a desemna conducerea interimară a organizaţiei, după decesul lui Costel Moisescu. Până la urmă, s-a ajuns la vot, Voiculescu adjudecandu-şi şefia partidului cu 24 de voturi, în timp ce Gherghiţă a luat doar 2.
Surse PNL au declarat corespondenntului MEDIAFAX că şefa PNL Corabia a încercat să-şi înduplece colegii să o lase să preia conducerea direct, fără vot, fiind singurul prim-vicepreşedinte ales la ultimele alegeri din filială.
Voiculescu rămâne preşedinte interimar pentru 45 de zile, până la organizarea de alegeri pentru conducerea PNL Olt.
„Mulţumesc colegilor din BPJ pentru încrederea pe care mi-au acordat-o prin nominalizarea mea drept preşedinte interimar al PNL Olt! Voi continua proiectul demarat de domnul preşedinte Moisescu”, a scris Voiculescu, după votul de joi, pe pagina sa de pe un site de socializare.
Actualul primar al comunei Cungrea, fost inspector principal de poliţie, a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane, printre care se numără colegii săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurenţiu Lazăr, zis Tătuţu’, şi Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajaţi ai Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri din Olt şi Dolj. Liviu Voiculescu, zis Mamba, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.
Cauză se află pe rolul Tribunalului Dolj.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu