>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

George Negru, patronul companiei Omnia Turism, s-a sinucis după ce a sărit în gol de la etajul unui bloc din Capitală. Ministerul e asaltat de telefoanele turiştilor plecaţi în vacanţe


Patronul companiei Omniaturism, George Negru, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Piaţa Alba Iulia, din Capitală, el recurgând la acest gest după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare. Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor care – plecaţi în vacanţe – au aflat din presa de la Bucureşti că patronul companiei Omnia Turism, George Negru, şi-a pus capăt zilelor.

Conform unor surse judiciare, apelul la 112 a fost făcut de paznicul blocului din Sectorul 3 al Capitalei, care a auzit o bubuitură.
Conform Poliţiei Capitalei, luni dimineaţa, în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat că în zona Piaţa Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.
„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri - Compartimentul Morţi Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliţiei Capitalei.
Trupul bărbatului a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.
Surse judiciare au precizat că bărbatul şi-a pus capăt zilelor pentru că avea probleme financiare.
Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor care – plecaţi în vacanţe – au aflat din presă că patronul companiei Omniaturism, George Negru, şi-a fi pus capăt zilelor.
„Sună telefoanele încontinuu, încă nu ştim ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situaţie se află după moartea patronului de la Omniaturism”, a spus un funcţionar din Ministerul Turismului.
Moartea omului de afaceri George Negru a fost anunţată pe site-ul companiei sale, Omniaturism.
„Sincere condoleanţe pentru cel care a fost colegul şi directorul nostru, George Negru. Colectivul îndurerat!”, au postat, în urmă cu puţin timp, angajaţii companiei pe site-ul Omniaturism.
Omniaturism este o companie de turism cu 46 de angajaţi. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor consemnate la Ministerul Finanţelor. Datoriile societăţii au crescut de la 616.000 de lei în 2015 la 1,6 milioane de lei în 2016, mai arată datele raportate la Finanţe.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu