>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Halep a învins-o pentru prima dată în carieră pe Maria Şarapova şi s-a calificat în sferturi la Beijing: A fost un meci excelent. Munca depusă după US Open s-a observat/ REACŢIA rusoaicei - VIDEO


Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), după ce a învins-o pe Maria Şarapova, numărul 104 mondial, scor 6-2, 6-2.

A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri directe.
Partida a durat o oră şi 14 minute. De-a lungul întâlnirii, Halep a servit doi aşi, nu a comis duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 77 la sută cu prima minge şi 64 la sută cu cea de-a doua. Românca a avut nouă posibilităţi de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul o singură dată.

Simona Halep: A fost un meci excelent. Munca depusă după US Open s-a observat
Simona Halep s-a declarat mulţumită de evoluţia pe care a avut-o în faţa Mariei Şarapova, miercuri, şi a mărturisit că vrea să savureze această primă victorie obţinută în faţa rusoaicei.

"A fost un meci excelent. Cred că am jucat cel mai bun meci împotriva ei. Am servit destul de bine şi munca depusă după US Open s-a observat acum. Sunt foarte fericită că am reuşit să o fac. Este prima mea victorie în faţa ei şi vreau să savurez acest moment, să mă bucur.
De multe ori când am înfruntat-o, am simţit că pot să o înving, că pot câştiga meciul, dar asta nu s-a întâmplat. Mi-am spus că este doar un alt meci, trebuie să dau tot ce am mai bun. Mi-am propus să fiu concentrată, să rămân calmă şi pozitivă, ceea ce am şi reuşit de minune. Asta m-a ajutat mult", a spus Halep, conform site-ului WTA.
În vârstă de 30 de ani, Maria Şarapova câştigase primele şapte meciuri directe cu Simona Halep (26 de ani).
Maria Şarapova: Halep a făcut un meci incredibil. Eu nu am fost la fel de precisă
Maria Şarapova a lăudat jocul Simonei Halep, după ce sportiva care a mers la Beijing alături de Andrei Pavel a reuşit, în premieră, să o învingă, scor 6-2, 6-2, într-un meci direct, miercuri, în optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing.

"Cred că a făcut un meci incredibil, cred că a reuşit cel mai bun joc din toate partidele pe care le-am avut până acum. Eu nu am fost la fel de precisă, ea a fost. Nu vedeam mingile aşa cum ar fi trebuit. Şi nu am fost la fel de iute precum am fost înainte împotriva ei. A lovit atât de constant mingea, nu a greşit neforţat deloc, a anticipat fantastic, iar procentajul ei la serviciu a fost sus de tot. A făcut tot ce trebuia să facă!", a declarat Şarapova la conferinţa de presă.
A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri directe.
Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului Daria Kasatkina (Rusia, 34 WTA) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 11 WTA).
Calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu este premiată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.
Monica Niculescu (65 WTA) a părăsit China Open, în turul doi, învinsă de Shuai Peng (25 WTA), 6-3, 6-2, într-unul dintre cele patru meciuri din şaisprezecimile tabloului feminin rămase de disputat pentru miercuri.
Turneul de tenis de la Beijing se desfăşoară pe hard şi este dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu