>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Percheziţii într-un dosar de uz de armă şi şantaj, cinci persoane sunt audiate - FOTO


Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi poliţişti judiciarişti din cadrul IPJ Timiş fac, miercuri, 12 percheziţii în judeţul Timiş, într-un dosar de uz de armă şi şantaj. Cinci persoane sunt audiate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele 12 percheziţii domiciliare sunt făcute de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi poliţişti judiciarişti din cadrul IPJ Timiş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Potrivit IGPR, activitatea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă şi şantaj, fapte petrecute în Lugoj.
Au fost puse în executare cinci mandate de aducere.Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi de sprijinul S.I.A.S..
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, percheziţiile sunt efectuate la mai multe familii de romi din oraşul Lugoj care, în această vară, au fost implicate în mai multe scandaluri.
Mai multe focuri de armă au fost trase, în data de 22 august, asupra unei maşini parcate pe o stradă din Lugoj, în apropierea căreia se aflau mai multe persoane, în urma unui conflict izbucnit între două familii de romi.
De asemenea, şi în data de 18 august au fost trase focuri de armă în poarta unei locuinţe din Lugoj, în urma unui scandal pornit între două familii de romi din cauza unei presupuse taxe de protecţie.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu