>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Preşedintele Iohannis, la inaugurarea unui mare club privat de golf din România: Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial - GALERIE FOTO


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Teleac, judeţul Alba, la inaugurarea clubului de golf în care proprietarul Transavia, Ioan Popa, a investit 15 milioane de euro, că prin facilităţile create România ajunge pe harta golfului mondial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este o zi nu doar frumoasă, dar şi o zi importantă. Domnule Popa, vă felicit pentru această investiţie extraordinară. Îmi amintesc cu mare plăcere, acum câteva săptămâni, am vizitat această facilitate şi am rămas foarte impresionat. Aţi reuşit, domnule Popa, să realizaţi o investiţie unică în România. Şi spun acest lucru cu toată răspunderea”, a spus Klaus Iohannis.
Preşedintele României a subliniat că investiţia este unică din ”cel puţin două puncte de vedere”, fiind de părere că afacerea nu este destinată aducerii profitului.
”Sunteţi, domnule Popa, un om de afaceri de succes, aţi construit o afacere românească de mare succes şi v-aţi decis să realizaţi această investiţie din fonduri proprii, din fonduri private. Este un model, domnul Popa, şi această investiţie, pentru felul în care un om de afaceri din România poate să investească într-o facilitate, care nu este destinată aducerii profitului, este o facilitate publică, un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare (...). Această implicare a unui om de afaceri în zona destinată sportului, în cazul acesta, acestui nobil sport, golful, este extraordinară, este demnă de lăudat şi de apreciat. În al doilea rând şi cred că acest lucru are la fel de multă importanţă, acest teren de golf nu este unul oarecare. Este un teren de golf realizat cu foarte, foarte multă trudă, după un plan pe care, personal, îl găsesc extraordinar de bun (...). Este un teren care pentru foarte mulţi ani va pune golful, în România, pe o cu totul şi cu totul nouă treaptă. Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”, a mai spus Klaus Iohannis.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu