>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Traian Băsescu va merge săptămâna viitoare în Comisia SRI. La audieri sunt chemaţi şi doi patroni media


Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, a declarat joi că fostul preşedinte Traian Băsescu va fi audiat, în comisie, în cursul săptămânii viitoare, la audieri urmând să ajungă şi doi patroni media: Dan Andronic (Evenimentul Zilei) şi Adrian Sârbu (patronul Mediafax).

"Săptămâna viitoare avem confirmată participarea domnului Puţura pentru ziua de marţi, avem confirmată participarea domnului Traian Băsescu, nu ştim încă ziua. Mai sunt două persoane cu care am avut discuţii şi au spus că vor veni săptămâna viitoare, în funcţie de programul comisiei şi al dumnealor: domnul Dan Andronic şi domnul Adrian Sârbu", a declarat Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI din Parlament.
Întrebat dacă aceste nume se află pe lista lui Dragomir, adică cele 65 de persoane care pot confirma spusele sale în faţa comisiei, Manda a precizat că în comisie pot fi chemaţi şi oameni care nu au legătura cu lista, dar care pot să dea detalii despre acţiuni care vizează activitatea Comisiei.
"Lista celor 65 de persoane, nu ştim dacă le audiem, în contextul în care un membru al comisiei e sesizat, sau comisia e sesizată, sau apar în spaţiul public date sau declaraţii, putem să chemăm persoanele. Dacă sunt pe listă e mai puţin important", a declarat Manda.Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a fost audiat de trei ori în comisia SRI. Dragomir a dat şi o listă cu 65 de persoane din media, mediul politic şi Justiţie care, susţine acesta, pot confirma spusele sale, şi anume implicarea Serviciului Român de Informaţii în toate domeniile.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu