>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Elena Udrea, la Comisia SRI: Statul paralel controlează societatea folosind Justiţia ca instrument principal


Fostul deputat Elena Udrea a declarat, joi, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI, că va vorbi despre modul în care "statul paralel" controlează societatea, "folosind justiţia ca instrument principal", precizând că s-a prezentat în urma invitaţiei comisiei.
“Nu o să reclam nimic, o să spun lucruri pe care le cunosc din experienţa proprie, directă sau indirectă, lucruri care contează şi care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind justiţia ca instrument principal. (...), unul dintre scopurile invitaţiei este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane şi în care am fost invocată şi să spun la rândul meu ceea ce ştiu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România”, a declarat fostul deputat Elena Udrea, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI.
Elena Udrea a precizat ca a venit la invitaţia Comisiei.
„Nu ştiu (dacă eram pe lista lui Daniel Dragomir - n.r.), dar dacă am fost invitată pot să presupun că aş fi. Nu am văzut lista”, a adăugat Udrea.Fostul deputat a afirmat că speră ca această comisie să aibă mai mult succes decât „Comisia Sufrageria”.
„Parlamentarii vor fi ajutaţi (de aceste dezvăluiri-n.r.) dacă vor să fie ajutaţi. A mai fost o comisie care zic eu că a cam eşuat în raportul ei, Comisia Sufrageria, sper ca această comisie va avea mai mult succes cu lucrările pe care le derulează. (...) Dacă parlamentarii se vor teme în continuare să iniţieze o schimbare care ţine de Parlamentul României, atunci sigur, ne-am plimbat, am venit, am văzut şi am plecat”, a conchis Udrea.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu