>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cristina Stamate a murit la vârsta de 71 de ani. Actriţa va fi înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală


Actriţa Cristina Stamate a murit, luni, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată joi. Artista suferea de mai multe boli.

Cristina Stamate avea 71 de ani şi a decedat, luni, cu puţin înainte de ora 7.00.
Până la momentul transmiterii ştirii, medicii nu au făcut public motivul decesului, întrucât artista nu a dorit să se furnizeze informaţii despre starea ei.
Marţi, cel mai probabil, trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".Cristina Stamate va fi înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală, a declarat, pentru agenţia de presă Mediafax, actorul Alexandru Arşinel. 
Alexandru Arşinel a declarat, pentru Mediafax, că actriţa Cristina Stamate era într-o stare gravă, având probleme de sănătate de doi ani. Decesul artistei a venit la o zi după înmormântarea Stelei Popescu.
"Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză, să se oprească. Mi-e teama că generaţia asta a noastră extraordinară începem să ne intrăm în mână. Era într-o stare grav. De doi ani avea probleme mari de sănătate, a fost operată pe inima şi a suferit mult", a declarat actorul pentru Mediafax.
Potrivit apropiaţilor actriţei, în ultimul an aceasta a fost internată de mai mult ori, în 2015 suferind o intervenţie chirurgicală.
La începutul anului 2015, Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, din cauza unei afecţiuni grave la inimă. Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.
Cristina Stamate a fost internată, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar vineri medicii anunţau că starea acesteia este ''staţionară''.
Actriţa Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, în Bucureşti.
Cristina Stamate a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi a avut roluri în producţii precum "Arca lui Nae şi Vasile", "Bufonii regelui", "Dai un ban, dar face", "Idolul femeilor", "Nimic despre papagali", "Poftă bună lui Tănase", "Revista revistelor", "Te aştept diseară pe Lipscani", "Ura... şi la gară" şi "Vara nu-i ca iarna".
Actriţa a jucat şi în "Secretul lui Bachus", un film de comedie din 1984, regizat de Geo Saizescu.
(Mediafax))

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu