>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Poate doar cei care au case de la stat prin fals pot sta acolo


Preşedintele PSD Liviu Dragnea îi transmite şefului statului că probabil numai cei care primesc "prin fals case de la stat" pot avea funcţii publice, ca răspuns la declaraţia lui Kaus Iohannis potrivit căreia oamenii cu dosare penale nu trebuie să fie în conducerea statului.

”Îl vede şi îl ştie foarte bine, de mult timp,(n.r.: dosarul de la DNA) nu a spus ceva nou. Poate numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo”, i-a răspuns Liviu Dragnea, preşedintelui Iohannis.
Preşedintele României a declarat, vineri, în Suedia, întrebat fiind despre noul dosar care îl vizează pe Liviu Dragnea, că persoanele condamnate sau cercetate penal nu ar trebui să fie în aparatul de conducere al statului.
"Eu m-am exprimat de foarte multă vreme Din capul locului, persoanele care au fost condamnate sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului, punct", a declarat Klaus Iohannis.DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.
Cât priveşte situaţia caselor preşedintelui, Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut definitiv casa situată pe strada Nicolae Bălcescu, din centrul Sibiului, după ce decizia prin care au devenit proprietari a fost contestată în instanţă de foştii chiriaşi.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu