>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Florin Ghiulbenghian: Am detaliat Comisiei SRI implicarea unor ofiţeri în cazul Ponta şi prostituatele minore


Florin Ghiulbenghian a declarat, marţi, că a solicitat să fie audiat de către Comisia SRI, unde a detaliat, printre altele, şi despre implicarea unor ofiţeri SRI în dosarul privind prostituatele la serviciile cărora ar fi recurs lideri ai TSD în anul 2008.
Florin Ghiulbenghian: Am detaliat Comisiei SRI implicarea unor ofiţeri în cazul Ponta şi prostituatele minore
Powered by Counterflix
„Am detaliat (...) implicarea unor ofiţeri SRI în cazul Ponta şi prostituatelor minore. În 2010, după cum ştiţi, am şi dat public primul date despre acest dosar. Ceea ce nu am spus atunci era că în urmărirea penală, precum şi în activităţile directe probatorii, a fost implicat un ofiţer SRI care a supravegheat operaţiunea în colaborare cu structuri de la nivelul Preşedinţiei României din acel moment”, a declarat Ghiulbenghian după ce a fost audiat.
Întrebat în ce sens au fost implicaţi ofiţerii SRI în acest dosar şi dacă susţine că au fost implicaţi în muşamalizare, Ghiulbenghian a răspuns: „Nu. S-a muşamalizat parţial acel dosar”.
„După cum ştiţi, o parte dintre cei care au apărut martori figurau în declaraţiile fetelor, în stenograme, înregistrări, ca plătitori, furnizori de carne vie, astfel încât o parte din acest dosar într-adevăr a fost muşamalizat”, a adăugat el.
Chestionat dacă SRI l-a protejat pe Ponta, Ghiulbenghian a răspuns: „ I-a protejat pe mai mulţi. El nu putea fi protejat pentru că el era doar beneficiar”.
„Nu de el este vorba neapărat. Dacă veţi relua documentele care abundă şi acum în presă veţi constata că alţii au plătit, au trimis fete, au făcut aceste lucruri pentru diverşi decidenţi politici. Nu toţi au fost traşi la răspundere”, a conchis Ghiulbenghian.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu