>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mariah Carey, acuzată de hărţuire sexuală de un fost apropiat: Mă făcea nazist


Cântăreaţa Mariah Carey este acuzată de hărţuire sexuală de proprietarul fostei companii care îi asigura paza. Potrivit TMZ, bărbatul, are deja pregătit un dosar prin care o da va în judecată.

Michael Anello a declarat că diva îi spunea că e nazist, un membru KKK şi un militant al supremaţiei oamenilor albi, scrie TMZ.
Avocatul bărbatului a spus că are pregătit deja un dosar cu privire la perioada în care bărbatul a prestat servicii pentru Mariah Carey şi pentru care aceasta îi datorează  221,329.51 de dolari.
Anello a mai spus că Mariah îi umilea colegii referindu-se la ei ca la membri ai grupurilor care instigă la ură. În plus, acesta a mai povestit că artista ”dorea să fie mereu înconjurată de bărbaţi de culoare neagră”.
Dosarul face trimitere şi către acuzaţii de hărţuire sexuală. Anello a spus că în timpul unei călătorii la Cabo San Lucas, Mariah i-a cerut să urce în camera ei pentru a muta nişte bagaje. În momentul în care a ajuns în cameră, artista purta un neglijeu transparent care era deschis. Bărbatul a declarat că a încercat să părăsească încăperea, dar că Mariah Carey a insistat să mute valizele. Acesta a mai spus că, într-un final a părăsit camera cântăreţei şi că nu a existat niciun contact fizic.
Purtătorii de cuvânt ai artistei au declarat că sunt implicaţi în a soluţiona dosarul prin negocieri. Mariah Carey a acceptat deja plata unor daune, însă Anello nu ar fi mulţumit de sumă. Cu toate acestea, reprezentanţii ei nu ştiu nimic despre acuzaţiile de hărţuire sexuală.
La polul opus, avocatul lui Anello a declarat că procedul este în pauză, pentru că cele două părţi încearcă să ajungă la o înţelegere.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu