>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video BREAKING | Incident de securitate în Londra. Două staţii de metrou au fost evacuate. Primele imagini din Marea Britanie


Două staţii de metrou au fost închise în Londra în urma incidentului de securitate produs vineri după-amiază, anunţă Poliţia metropolitană.
UPDATE 19:37 Poliţie: Cel puţin o persoană a fost rănită în incidentul produs la Londra
Cel puţin o persoană a fost rănită în urma incidentului de securitate produs vineri după-amiază în centrul Londrei, anunţă autorităţile britanice.

"Până în acest moment, am primit informaţii despre o femeie care a suferit răni uşoare în momentul părăsirii Staţiei de metrou Oxford Circus. Nu există alte victime semnalate", a transmis Poliţia britanică a Transporturilor."Am fost solicitaţi la ora 16.43 (18.43, ora României) pentru incident produs în Staţia de metrou Oxford Circus. Au intervenit trei vehicule de pompieri, iar 15 alte vehicule sunt disponibile în zonă. Vă rugăm să evitaţi zona", a precizat instituţia.
UPDATE 19:26 Poliţie: Incidentul din centrul Londrei probabil este de tip "terorist"
Autorităţile britanice suspectează că incidentul de securitate produs în centrul Londrei este de tip "terorist", anunţă Poliţia metropolitană britanică.
"Poliţia a intervenit pornind de la premisa că este un incident terorist. Agenţi înarmaţi sunt la locul incidentului şi colaborează cu Poliţia transporturilor", a transmis Scotland Yard, fără a oferi detalii.
"Poliţia a fost solicitată la ora 16.38 (18.38, ora României) după ce au fost semnalate focuri de armă în zona Străzii Oxford şi staţiei de metrou Oxford Circus", a confirmat Poliţia din districtul Westminster, situat în centrul Londrei.
UPDATE 19:21 Două staţii de metrou au fost închise în Londra din cauza incidentului de securitate
Două staţii de metrou au fost închise în Londra în urma incidentului de securitate produs vineri după-amiază, anunţă Poliţia metropolitană.

"Staţiile de metrou Oxford Circus şi Bond Street sunt închise", a comunicat Scotland Yard, fără a oferi detalii.
Sute de agenţi ai unităţilor speciale ale poliţiei au fost mobilizaţi în centrul Londrei în urma unui incident de securitate.UPDATE 19:17 Poliţia îndeamnă persoanele aflate în centrul Londrei să se adăpostească
Autorităţile britanice au închis staţia de metrou Oxford Circus şi îndeamnă persoanele care sunt în zonă să se adăpostească în clădiri, informează Sky News.

"Dacă vă aflaţi în zona Oxford Street, adăpostiţi-vă în clădiri! Agenţii de poliţie au intervenit", a transmis Poliţia metropolitană londoneză.
Unii martori au auzit explozii şi focuri de armă în staţia de metrou.


Incidentul a avut loc vineri la ora 16.40 (18.40, ora României) în staţia de metrou londoneză Oxford Circus, care a fost evacuată.
Zona a fost securizată de agenţii serviciilor de securitate, iar membri ai unităţilor speciale au coborât în staţia de metrou.
"Agenţii au intervenit la un incident produs în Staţia Oxford Circus. Vor fi difuzate detalii pe măsură ce apar", a comunicat Poliţia britanică a Transporturilor, potrivit publicaţiei The Telegraph.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu